Deze actie zie je niet meer voorbij komen!! Schrijf nu in van € 1.997,- nu voor maar € 597,-!!

InstaBaas cursist

Hi Eurshanie, ik ben zo blij dat ik in jouw waardevolle cursus geïnvesteerd heb. Er is een deur vol inzichten, marketing en copy writing kennis voor mij open gegaan. Deze cursus heeft zelfs mijn eigen hoge verwachtingen overtroffen. Ik vind het ook fijn dat je zo transparant bent over alle strategieën die je in je eigen onderneming hebt toegepast; en dat ik deze nu ook zelf kan leren en toepassen. Ik kan niet wachten om weer te knallen via Instagram! Nogmaals dank voor de waardevolle lessen uit InstaBaas Academy. Love it!!!

InstaBaas cursist

Hey Eur, voor mij is InstaBaas Academy een socialmedia-superboost geweest! Ik heb superveel van je geleerd, zoals hoe ik mijn tijd en social media veel efficiënter kan inzetten en hoe ik supertoffe, maar ook waardevolle content kan bedenken en maken!🤩🙌🏽 Thanks voor al je tips en deskundigheid & keep being great!❤️

InstaBaas cursist

Hi Eurshanie, ik wil heel even mijn enthousiasme met je delen. Ik heb vandaag een potentiële klant gesproken voor een van de huiswerkopdrachten. Door haar antwoorden ben ik erachter gekomen hoe ik mijn doelgroep nog meer kan finetunen. En ik weet nu precies wat voor soort vrouwelijke ondernemers ik wil helpen!